Transport

Transportkosten

STACT: gratis levering, het transport is inbegrepen in de aangeduide prijs.

Alle andere producten: Voor de verzending van onze goederen zoeken we steeds de meest voordelige oplossing. We werken meestal met Bpost en GLS,  sommige producten worden rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd. De verzendkosten worden weergegeven wanneer u uw bestelling plaatst.

Bloc Cellier en Caviroc worden geleverd door Transport Van Caudenberg-Debrouwer. De transportkosten (Ex BTW) worden berekend volgens het gewicht en de volume :

Voor België
1 kg - 399 kg:       67 €
400 kg - 599 kg:       79 €
600 kg - 799 kg:       90 €
800 kg - 999 kg:     110 €
1000 kg - 1399 kg: 145 €
Vanaf 1400 kg:        190 €

Voor Nederland
Op aanvraag

Mocht u hierover een vraag hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Andere gebieden : de tarieven hierboven betreffen het Belgisch gebied en naburige gebieden tot 10km van de grens (Frankrijk, Nederland, Duitsland,...). Voor verder gelegen leveringsadressen is een speciaal tarief van toepassing. Dit tarief wordt U voor de effective zending gecommuniceerd. Deze procedure is van toepassing voor alle procukten die op pallet worden geleverd.

Levering van palletgoederen (Bloc Cellier, WineMaster, VinoWood, Caviroc, Bakus, Zig-Zag, ...)
- Wij streven ernaar om de gevraagde leverdatum te respecteren. Onze transporteur levert niet elke dag in elke regio. Daarom wordt de door u gevraagde datum bevestigd.
- Onze vervoerder levert tussen 7u en 18u (maandag tot vrijdag, NIET in het weekend), we kunnen geen exacte tijd bevestigen.
- Als u niet aanwezig bent, vermeld dan ook in "opmerkingen" waar uw pallet kan worden achtergelaten (voor de garage, naast het huis enz.) maar niet op de openbare weg, noch op een helling, een ongelijke ondergrond zoals stoeptegels, kiezels enz..... De chauffeur plaatst de pallet dan op de meest geschikte plaats, maar altijd op een maximale afstand van 5 m van de openbare weg. Is dit niet mogelijk dan kan de chauffeur niet leveren. U kunt dan een nieuwe afspraak maken, maar de kosten van deze tweede levering (= transport) zijn voor uw rekening.
- Als u niet aanwezig bent en u heeft geen instructies gegeven of u bent niet bereikbaar, kan de chauffeur niet leveren. U kunt dan een nieuwe afspraak maken, maar de kosten van deze tweede levering (= transport) zijn voor uw rekening.
- De chauffeur plaatst de pallet op een maximale afstand van 5 m van de openbare weg, de pallet kan niet geplaatst of verplaatst worden op een oneffen ondergrond zoals stoeptegels, grind, gras etc. In dit geval kan de chauffeur niet leveren. U kunt dan een nieuwe afspraak maken, maar de kosten van deze tweede levering (= transport) zijn voor uw rekening.
- Indien u het afleveradres 2 werkdagen voor de levering wijzigt, worden extra kosten in rekening gebracht.
- Picla of de vervoerder kan in geen geval in gebreke worden gesteld indien de levering niet op de overeengekomen datum kan plaatsvinden wegens overmacht (files, lange wachttijden voor andere klanten, enz.) of om welke andere reden dan ook. 
- Het risico op diefstal gaat over op het moment van afgifte van de goederen aan u, ook in het geval dat u gekozen hebt voor een levering tijdens uw afwezigheid.

Plaats van levering

Alle goederen worden aan de voordeur geleverd. Meer informatie vindt u in de verkoopsvoorwaarden, bij het specifieke product en hierboven

Afwezig?

Voor alle leveringen met BPost of GLS krijgt u een briefje in de bus,  u kan het pak ophalen in het dichtsbijzijnde GLS of BPostpunt.
Alle andere leveringen (Bloc Cellier, wijnkasten, Caviroc, Winemaster) gebeuren op afpraak en deze wordt door Picla bevestigd. Kijk zeker na dat er op de dag van levering geen evenement (markt, optocht,...) of werkzaamheden in uw straat gepland zijn. (Zie ook hierboven: Levering van palletgoederen )

Afhaling

Een groot aantal producten kan ook gratis opgehaald worden in Grez-Doiceau.